Vattenfontän till katt

Vattenfontän billigt på nätet ✓ Dricksfontän med vattenfall som berikar vattnet med syre och som har reglerbart vattenflöde med tyst porlande vatten ✓ Vattenfontäner från Catit, Drinkwell, Lucky-Kitty, Petsafe, Torus, Pioneer Pet, Trixie och Petmate ✓ Här hittar du även kattlådor, kattsand, kattspadar och andra kattrelaterade produkter ✓ Aktivera din kisse med en rolig och spännande kattleksak, klösmöbel eller en kattvippa ✓ Ge din katt nytt och fräscht vatten varje dag ✓ Vattenfontän till katt med tystgående motor, aktivt kolfilter och fräscht syrerikt vatten

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page
 

Vattenfontän till din katt

Det fanns en tid för länge sen när katten serverades ett fat mjölk då och då, och ofta fick fånga sin mat på egen hand. Kattens uppgift var att hålla gården fri från råttor och möss, och tanke var att den skulle livnära sig på sina byten. Kanske var det för att katten skulle känna sig mättare som man gav den mjölk istället för vatten. Idag vet vi att katten måste ha vatten och att vattnet ska vara färskt. Naturligtvis ger vi också katten mat regelbundet oavsett om det är en utekatt eller innekatt. Kattmat idag handlar till stora delar om torrfoder, som kan stå framme i skålen utan att bli förstört. Men vatten är vatten, och för att katten alltid ska ha tillgång till friskt vatten bör det bytas ut regelbundet. Om man inte vill göra det lätt för sig, och roligt för katten, och skaffa en vattenfontän till katt förstås.

Fräscht och rent vatten

En vattenfontän ger rinnande vatten och vattnet har en frisk och fräsch smak. Fontänen lockar också de flesta katter att dricka, spå att du vet att din katt får i sig den vätska den behöver. Det finns ju en allmän uppfattning om att katter inte gillar vatten , men detta stämmer verkligen inte på alla katter. Det finns faktiskt många katter som tycker om att leka med vatten, och vissa raser är kända för att tycka om att plaska och leka i vattenskålen. Men framför allt gillar katter att dricka vatten och många katter har redan upptäckt att rinnande vatten är bättre än stillastående. Det finns katter som lär sig att öppna kranen själv, medan andar snällt sitter vid vattenkranen och väntar på att husse eller matte ska komma och öppna kranen så att den kommer år det friska, rinnande vattnet.

Olika dricksfontäner

Vattenfontäner speciellt utvecklade för katter har kommit på marknaden och missen behöver inte längre vänta på att någon ska komma till hjälp. Nu får den tillgång till färskt och gott vatten när den är törstig oavsett om någon i familjen finns i närheten. Det finns en hel del olika modeller av vattenfontäner till katt. Vissa av fontänerna har till och med ett vattenfall för att syresätta vattnet extra mycket. Det kan vara svårt att välja vilken fontän man ska köpa och det är egentligen en fråga om tycke och smak. De flesta fontäner fungerar på ungefär samma sätt, även om vissa har vattenfall och andra inte. Eftersom fontänen drivs av en motor avger en vattenfontän ljud. Om du tittar här på nätet kan du se hela sortimentet samlat och du får också all information om hur de olika fontänerna fungerar, hur ljudnivån är och hur stor vattentanken är, till exempel. Med denna information är det betydligt lättare att hitta den vattenfontän som passar dig och din katt bäst. Ge din katt tillgång till friskt vatten och stimulera den att dricka mer för ett hälsosammare liv. Här har vi inte bara samlat vattenfontäner och foderautomater till katt utan även kattlådor och annan kattutrustning.