Klösträd & klösmöbler

Klösträd och klösmöbler billigt på nätet ✓ Här hittar du kattlådor, kattsand, kattspadar och andra kattrelaterade produkter ✓ Aktivera din kisse med en aktiveringsleksak, klösmöbel, fjädervippa, kattvippa, klösträd eller en godisgömma ✓ Ge din katt ett högt och stabilt klösträd ✓ Här hittar du även låga klösträd, klösmattor, klöstunnor och klöspelare ✓ Enkelt och snabbt på nätet

 

Klösträd, klösmöbler och klöstunnor

Katter är som bekant renliga djur av naturen. De är noga med sin hygien, och de vill naturligtvis också hålla efter sina klor. Och katter sköter sina klor genom att klösa. De klöser på det de kommer åt, och om du inte ger katten något att klösa på kommer den att ge sig på möbler och inredning, vilket förstås inte är så lyckat. Det bästa sättet att rädda soffan och tapeten är därför att skaffa ett klösträd åt katten. Det finns också andratyper av klösmöbler, som exempelvis klösbrädor. Men ett klösträd är det bästa alternativet eftersom det också ger katten möjlighet att klättra och röra på sig. Klösträdet brukar snabbt bli uppskattat av katten. Här får det både lekplats och sovplats och dessutom kan man klösa och vässa klorna i alla möjliga ställningar. Väljer man ett större klösträd, med sovplatser och platåer kan katten hålla uppsikt över familjen från trädet. Och om man placerar det nära fönstret kan den till och med hålla koll på sitt eget revir utomhus.

Olika modeller och storlekar på klösträd

Det finns många olika modeller av klösträd, i olika storlekar och med olika utrustning. Det betyder att det finns klösträd för alla katter, men också för alla utrymmen. Bor du trångt och inte har plats för ett riktigt stort träd kan din katt i alla fall få utlopp för sin leklust, och vässa klorna, på ett klösträd av mindre storlek. Vägghängda klösträd är väldigt smidiga då trädet inte tar upp någon golvyta. Det finns speciella klösträd för kattungar och det finns klösträd som är lämpliga för de katter som älskar att klättra i träd. Vissa klösträd går från golv till tak i rummet, och är förstås extra uppskattade av klätterglada katter. Om katten bara ska ha trädet för att klösa på är det förstås fullt tillräckligt med ett klösträd i litet format. Men, om man ändå ska skaffa ett träd kan man lika gärna välja ett som fyller flera funktioner, eftersom de flesta katter är lekfulla och nyfikna av naturen. De flesta köper inte klösträdet enbart för att katten ska få sin manikyr utan för att den också ska få en omtyckt plats att leka, mysa och vila på.

Vilken klösmöbel ska man välja

Vilken typ av klösträd du ska välja beror både på vilket utrymme du har att tillgå, och vad din katt gillar. Har du en katt som inte alls gillar att klättra, eller ens att ligga högt, finns förstås ingen anledning att välja något av de större klösträden, medan det för livliga och klätterglada katter kan vara nästan nödvändigt att få ett rejält klös- och klätterträd. Ska du köpa ett klösträd till katten rekommenderar vi att du tittar här på nätet. Här hittar du det största och bredaste utbudet och du kan sitta hemma i lugn och ro och jämföra och välja träd. Här ser du alla modeller, och du ser då också att det finns väldigt mycket att välja på. Små, medelstora och stora klösträd. Klösträd med eller utan sovplatser och platåer. Många av klösträden har små kattleksaker fastsatt här och där. Men, sånt kan du givetvis fixa själv om du väljer ett träd utan leksaker.