Kattbäddar & kattsängar

Kattbädd, kattsäng och kattigoo billigt på nätet ✓ Här hittar du kattlådor, kattsand, kattmat och andra kattrelaterade produkter ✓ Aktivera din kisse med en kattleksak, klösmöbel eller en godisgömma ✓ Ge din katt en mysig och snygg kattbädd eller kattsäng ✓ Här hittar du även gosiga kattigloos, praktiska elementsängar och stora klösträd

 

Kattbäddar, kattsängar och kattigloo

Som de flesta kattägare har märkt spenderar katten många av dygnets timmar vilande och sovande. Därför vill katten gärna ha flera sovplatser. Kanske vilar katten gärna på en avsats i klösträdet under dagen, så att den har bra uppsikt över familjen. En plats i husses eller mattes säng brukar vara uppskattat under naten, men de flesta katter vill också ha en egen kattbädd där de kan dra sig undan och sova ostört. Det finns massor av kattbäddar och kattsängar att välja på. Kattbäddar i olika former och stilar, som kanske mer är till för att behaga kattens människor än katten själv. Men även om missen inte bryr sig så mycket om ifall bädden är rosa eller leopardmönstrad, eller om den har en blomform eller är rektangulär, så är det alltid kul att ge katten en bädd som man själv tycker är fin. Och alla katter är förstås personligheter, så att matte eller husse kan se om en viss kattbädd matchar katten eller inte.

Elementbäddar och elementsängar

Du kan välja mellan en bädd som ligger direkt på golvet eller en bädd i ställning så att kattens sovplats kommer upp en bit från golvet. Vilken sovplats väljer katten själv när den går till vila? Lägger den sig gärna högt, i en möbel eller liknande, kan det vara en god idé att satsa på en kattbädd med benställning så att katten får en placering den gillar. Tycker din katt om att ha det varmt och skönt kanske den skulle föredra en elementsäng om den fick välja själv. En elementsäng är en kattbädd som man hänger på elementet. Dessa kattbäddar finns i olika modeller, med allt från en enkel platå att sova på till en riktigt ombonad korg. En elementbädd passar extra bra till en katt som är gammal, sjuk eller en katt som ska föda ungar. Här kan man vila varmt och skönt och ändå ha bra uppsikt över familjen och omgivningarna.

Fönsterbäddar för den nyfikne katten

Katten sitter gärna i fönstret och tittar ut. Många tror att innekatten sitter och längtar ut till friheten och att den lider av att vara inne. Men, katter är av naturen nyfikna, och när den sitter och tittar ut genom fönstret kan den hålla reda på vad som händer där ute. Det är inte ens säkert att den vill gå ut om du skulle öppna och släppa ut den, för trygghet är viktigt för katter, och innekatten har sin trygghet inne hos sina människor. Så du behöver inte oroa dig om din katt gärna håller till vid fönstret. Tvärtom kan du istället skaffa en fönsterbädd, så att din katt verkligen får en möjlighet att hålla koll på omgivningarna till och med när den vilar.

Det finns ett mycket stort utbud av kattbäddar på marknaden, och det största utbudet ser du här på internet. Här finns allt samlat på ett ställe och du kan, i lugn och ro, välja den kattbädd som passar din katt bäst. Och naturligtvis den kattbädd som du tycker är finast, sötast, coolast, ja helt enkelt den bädd som gör din katt rättvisa. Om du letar efter kattlådor till din katt så hittar du mängder av varianter, varumärken och färger.