Foderautomat till katt

Foderautomat billigt på nätet ✓ Matskålar och foderautomater från Catit, Lucky-Kitty, Petsafe, Torus, Pioneer Pet, Trixie och Petmate ✓ Här hittar du även kattlådor, kattsand, kattbäddar och andra kattrelaterade produkter ✓ Aktivera din kisse med en rolig och spännande kattleksak, godisgömma eller en kattvippa

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Foderautomat till din katt

Detta med katter och mat är inte alltid så lätt. Visserligen äter de flesta katter torrfoder idag, vilket gör det lättare att låta dem ha tillgång till mat även om man inte är hemma hela dagen. Torrfoder står sig bättre och man kan fylla skålen på morgonen så katten kan äta när den blir hungrig. Men, alla katter kan inte ha fri tillgång till mat, eftersom de löper risk att äta för mycket och bli överviktiga. Ibland kan det också finnas sjukdomar som gör att katten inte får ha fri tillgång till mat, och att den kanske behöver äta flera små mål under dagen. I dessa fall kan en foderautomat vara en bra lösning.

En foderautomat kan ställas in så att katten får exakta måltider på exakta tider även om du inte är hemma. Automaterna har många inställningar som man kan ställa in så att katten får upp till fyra färska måltider vid olika tider. Det finns mycket avancerade foderautomater med upp till 96 timmars timer, och kylelement som håller våtfodret färskt länge. Men det finns också enklare automater som är kombinerade foder- och vattenautomater, men som inte har timer utan som portionerar ut maten eftersom katten äter.

De programmerbara foderautomaterna är förstås extra värdefulla om katten av någon anledning inte får äta när den vill och hur mycket den vill. En enklare automat kan vara bra om du är borta på dagarna och inte vill att kattmaten ska stå öppet i en skål hela dagen. Kattlådor och foderautomater för katter finns att köpa i välsorterade djuraffärer, och kan vara svårare att komma över än vanliga kattmatskålar, till exempel. Om du inte har någon djuraffär i närheten, eller om den som finns inte kan ta hem foderautomater kan du titta här på nätet. Här finns ett mycket stort och varierat utbud av foderautomater till katt. Här kan du också läsa utförliga beskrivningar om de olika automaterna, vilka funktioner de har och hur de fungerar. På så sätt har du lättare att hitta den foderautomat som motsvarar dina krav och önskemål bäst. Vissa automater portionerar ut både torrfoder katt och våtfoder i olika skålar, medan andra hanterar en sorts foder. Här spelar förstås just din katts matvanor in i vilken automat du väljer. Om katten normalt inte äter våtfoder behöver du kanske inte en automat som kan hantera olika fodertyper samtidigt.

Foderautomater finns alltså i många olika former, med olika funktioner. De finns också i olika prisklasser. För de enklare automaterna får man betala några hundralappar medan de mer avancerade automaterna kostar mellan 2000 och 3000 kr. Men, eftersom en avancerad foderautomat fungerar som en bra kattvakt, till och med för katter som är sjuka eller går på diet, är det naturligtvis väl investerade pengar om du har behov av en automat. Här på nätet kan du också enkelt jämföra priser och köpa den automat du väljer där du får den till det bästa priset. Priserna på nätet är ofta lägre än i fysiska butiker, och dessutom finns det ofta katt-tillbehör till kampanjpris online.