Våtfoder till katt

Våtfoder till katt billigt på nätet Här hittar du kattlådor, kattsand och andra kattrelaterade produkter Aktivera din kisse med en kattleksak, klösmöbel eller en godisgömma Ge din katt Våtfoder till katt Enkelt och snabbt på nätet

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Foderautomat TX1 enkel

Foderautomat TX1 enkel
Endast 245 kr

TX1 foderautomat för 1 måltid Foderautomat för 1 måltid från märket Trixie, tillverad i plast med en timer upp till 48 timmar. Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden och foderautomaten rymmer 1 måltid om 300 ml. Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder, medföljer gör 1 st kylklampar som man kan använda om det t ex är väldigt varmt inomhus på sommaren och man vill hålla fodret fräscht många timmar. Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats. Drivs med 1 st AA-batterier som inte ingår i förpackningen. Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. Storlek: Ca 23,5 x 13 x 7,5(h) cm Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn!

Foderautomat TX6

Foderautomat TX6
Endast 695 kr

TX6 foderautomat för 6 måltider Foderautomat för 6st måltider från märket Trixie. Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden. De sex modulerna kan programmeras upp till 3 serveringar per dag (med 10 minuters intervall mellan 2 st skålar) och rymmer 6 måltider om vardera 240 ml. Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder. Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats. Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. Kan även passa för katter med t ex diabetes som kan behöva små givor flera gånger per dag. Obs! Tänk på att en foderautomat inte får ersätta en kattvakt om ni reser bort. Enligt jordbruksverkets regler måste en katt ha tillsyn minst 2 gånger per dygn! Storlek: ø 32 cm × 10 cm Drivs med 4 st C-batterier (medföljer ej)

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page