Pälsvårdsverktyg & klovård

Pälsvårdsverktyg & klovård billigt på nätet Här hittar du kattlådor, kattsand och andra kattrelaterade produkter Aktivera din kisse med en kattleksak, klösmöbel eller en godisgömma Ge din katt Pälsvårdsverktyg & klovård Enkelt och snabbt på nätet

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Kudde av fårskinn - L 45 x B 45 cm

Kudde av fårskinn - L 45 x B 45 cm
Endast 219 kr

Den här mjuka och luddiga kudden är garanterat inte bara under kalla årstider ditt husdjurs favorit! Den naturligt ulliga kudden är snäll mot huden. Det naturliga materialet balanserar dessutom temperaturen, vilket främjar en djup och framför allt hälsosam, rogivande sömn. Rekommenderas särskilt för husdjur med reumatism, artrit eller liknande besvär. Kudde av fårskinn i överblick Mått: L 45 x B 45 cm Material ovansida: Äkta fårskinn Material undersida: Lättskött bomull Färg: Benvit Vadderad med skumgummi Mycket mjuk och gosig Naturlig och hudvänlig Utjämnar temperaturen Rekommenderas för djur med reumatism, artrit, med mera Kan tvättas i skontvätt upp till 30°C. Vi rekommenderar handtvätt med ett milt schampo. Använd inte starka rengöringsmedel. Torktumla inte. låt torka efter tvätt och borsta med en borste.

Furminator Short-hair Katt Stl L

Furminator Short-hair Katt Stl L
Endast 299 kr

Furminator pälskam för korthåriga katter

Foolee Easee katt blå

Foolee Easee katt blå
Endast 395 kr

Foolee Easee katt Foolee är liksom sitt systermärke Furminator ett pälsvårdsverktyg som rekommenderas av människor och deras katter i hela världen. Den reducerar din katts fällning med upp till 90% vid regelbunden användning. Foolee tar effektivt bort underull och löst hår från både lång- och korthåriga katter! De löstagbara kammarna kan klickas loss från borsthuvudet och vändas så att de både passar kort- och lång-håriga katter. Det medföljer 2 olika kammar som passar för mild respektive intensiv borstning. Man använder Foolee som en borste, dvs man drar den över kattens päls medhårs och i Foolees kam fastnar då fälld päls och underullen som annars kan tova ihop. Det är ett enkelt och smidigt sätt att underhålla pälsen på din katt - speciellt i fällningstider! Vid daglig användning bidrar Foolee till att stimulera blodcirkulationen, tar bort fälld och död päls och motverkar därigenom hårbollar i din katts matsmältningssystem samt tovor i pälsen.

Furminator Short-hair Hund Stl S

Furminator Short-hair Hund Stl S
Endast 289 kr

Furminator pälskam för korthåriga hundar

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page