Kattleksaker & aktiveringsleksaker

Kattleksaker billigt på nätet Här hittar du kattlådor, aktiveringsspel, kattströ, vattenfontäner, katthalsband och andra kattrelaterade produkter Aktivera din kisse med en kattleksak, klösmöbel, klösträd eller en godisgömma Ge din katt en ny och rolig aktiveringsleksak Enkelt och snabbt på nätet

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Da Bird

Da Bird
Endast 100 kr

Da Bird feather cat toy really gets cats going! Den omåttligt populära Da Bird från GoCat i USA! Det finns ingen annan vippa som har samma effekt på kattens jaktinstinkter! Den går som en propeller genom luften och ljuden av fjädrar triggar varje katt till lek. Da Bird-vippan är ungefär 90 cm lång och består av en glasfiberstav. 80 cm flätat nylonsnöre och en aerodynamiskt tillverkad fjädersats som efterliknar en riktig fågel i flykten. Da Bird fjäderleksaker är handgjorda och tillverkas i USA. Det finns 2 olika fjäderval, en helfärgad riktigt färgglad Turkey-feather och en mer naturell Guinea Feather med lite färg. Alla fjädrar levereras i blandade färger. Fjädrarna går att köpa som refill, så även andra refill-tillbehör. Omåttligt populära!

Swizzlebird kattleksak spö

Swizzlebird kattleksak spö
Endast 79 kr

Swizzlebird mjuk kattvippa från Kong! Swizzlebird är en härligt lång och mjuk vippa till din katt från det populära märket Kong, fjädrarna längst ute på tippen lockar till lek! Dra vippan genom luften, efter golvet, bakom soffan, under bordet eller där just din katt tycker att det är absolut roligt att smyga på sitt byte och sedan jaga och nedlägga sin alldeles egna fågelvippa!

Rosa mus med tuppkam och fjädrar

Rosa mus med tuppkam och fjädrar
Endast 39 kr

Sockersötast av dem alla! Supersöt rosa leksaksmus med liten tuff tuppkam över ryggen och läckra fjädrar till svans. Klassisk och rolig leksak för stora och små katter samt ett måste hos matten eller hussen som älskar rosa! Storlek: Kropp: 5 cm Svans/fjädrar: ca 10 cm

Catit Senses 2.0 Catnip Spray - Ekonomipack: 2 x 60 ml

Catit Senses 2.0 Catnip Spray - Ekonomipack: 2 x 60 ml
Endast 69 kr

Vill du uppmuntra kattens lekfullhet eller förhindra att den klöser på möblerna? Då är Catit Senses 2.0 Catnip Spray det rätta verktyget! Kattmynta är en naturlig ört som innehåller ämnet nepetalacton som påverkar och stimulerar katten. Catit Senses 2.0 Catnip Spray animerar katten att leka, och lite kattmynta kan göra leksaker, speciella platser, klösträd eller kattsängen mycket intressanta för katten. Spraya en gång och det räcker för att katten ska dras till platsen eller leksaken. Catit Senses 2.0 Catnip Spray är helt naturligt och innehåller endast högkvalitativ, kanadensisk kattmynta. Catit Senses 2.0 Catnip Spray i överblick: Naturlig spray för katter i alla åldrar Med kattmynta: stimulerar kattens lekfullhet och kan motverka att den klöser på otillåtna ställen Helt naturligt: innehåller förstklassig kattmynta Långvarig doft: det räcker att spraya en gång för att väcka kattens intresse Innehåll: 60 ml Hänvisning: Håll katten under uppsikt när du använder kattmynta och anpassa mängden noga. Katter påverkas individuellt av kattmynta och för mycket av ämnet kan orsaka aggressivt beteende eller katten kan skada sig. Spraya aldrig kattmynta på katten eller andra djur! .

Trixie Leika kattbädd - 25 x 45 cm

Trixie Leika kattbädd - 25 x 45 cm
Endast 149 kr

I den här sovsäcken kan din katt dra sig tillbaka och kura ihop sig och sova, precis som den kanske brukar göra i din garderob. Plyschen har ett snyggt leopardmönster, och är perfekt för din hustiger att ligga och mysa i. Sovsäcken har en 3 cm tjock polyesterfleece-fyllning och är tvättbar i upp till 30°C. Storlek: 25 x 45 cm. Vänligen observera: Som med alla andra produkter bör ditt husdjur övervakas vid lek med denna leksak. Kontrollera produkten regelbundet för att utesluta eventuella defekter och byt ut den när den är trasig eller om bitar fattas, för att undvika att din katt skadar sig.

Wooly Mouse med ljud

Wooly Mouse med ljud
Endast 69 kr

Lurvig råtta från Play-n-squeak En råtta som inte bara är söt och lurvig! Den väcker även den inneboende jägaren i din katt som kommer att ha roligt i timmar tack vare det verklighetstrogna ljudet och fyllningen med kattmynta! Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som "squeakar" vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!

Aktiveringsleksaker i sparpack - Variant I

Aktiveringsleksaker i sparpack - Variant I
Endast 39 kr

Variant I innehåller: Snackball kattleksak LED-pekare - Catch the Light Fjädervippa Dessa leksakerär utmärkta att använda för lek och för att stimulera din katts nyfikenhet och intellekt. Läs utförligt om de olika produkterna under följande länkar: LED-pekare - Catch the Light Fjädervippa Snackball kattleksak

GranataPet Sterilised Fågel - 2 kg

GranataPet Sterilised Fågel - 2 kg
Endast 249 kr

Skonsam men ändå ihållande viktkontroll: Med helfodret GranataPet Sterilised kan du kontrollera vikten hos din kastrerade kisse. Tillsatsen av L-karnitin främjar en aktiv metabolism och hjälper till att minska fettdepåerna. Eftersom kastrerade katter oftare lider av sjukdomar i urinvägarna innehåller fodret tranbär. Dessa kan bilda en förebyggande skyddsfilm för urinsystemet. Granatäppelkärnor skyddar kattens organism, främjar ett allmänt gott välmående samt ger fodret en unik doft och smak för en läcker smakupplevelse. Katter är rovdjur och köttätare av naturen, men inte minst är de små finsmakare. Katters matsmältningssystem är anpassat till en proteinrik näring med en balanserad, moderat fetthalt. GranataPet torrfoder innehåller inget spannmål, eftersom katter har mycket svårt att smälta detta. Med den höga andelen förstklassigt fågelkött liknar GranataPet katters naturliga kost i det vilda. En speciell sammansättning stödjer hud och päls. Fågelkött, som är den enda animaliska proteinkällan i fodret, bidrar med lättsmält protein och naturliga mineraler. Som monoprotein-foder är GranataPet Sterilised även lämpligt för näringskänsliga katter. GranataPet Sterilised i överblick: Förstklassigt helfoder för kastrerade katter Skonsam men ihållande viktkontroll tack vare en kontrollerad energitillförsel Stora mängder protein (37 %), lite fett (12 %) Tranbär bildar en förebyggande skyddsfilm i urinvägssystemet Innehåller L-karnitin som stöd för metabolismen och upplösning av fettdepåer Den essentiella amidosulfonsyran taurin främjar och bevarar synen och hjärtmuskelns funktion samt ökar kattens allmänna välmående Extra kattmynta som stöd för en optimal funktion av ögon och hjärta samt mer vitalitet Hög andel fjäderfä, inget spannmål: en optimalt kost utformad efter katters naturliga kost, proteinrik och lättsmält Bästa protein från fågelkött: lättsmält protein, naturliga mineraler och en hög tolerabilitet Potatis som enda källa till kolhydrater: hög energihalt och med viktigt vegetabiliskt protein, fettsnåla, tolereras även av näringskänsliga katter och allergiker Granatäppelkärnor är rika på kalium, vitamin C, kalcium och järn samt en hög andel av den bioaktivt aktiva substansen ellagsyra med möjliga effekter: Bevarar hälsan hos celler och vävnader: Skydd mot fria radikaler (antioxidanter), avgiftar och förbättrar cellförnyelsen Hjärt-kärlsystemet och immunsystemet: Skyddar dessa mot infektioner, hämmar inflammatoriska processer, främjar blodcirkulationen, påverkar fettförbränningen Hjärna & nerver samt ögon: Stödjer hjärnans prestanda, skyddar nervcellerna Tillsats av laxolja: Fleromättade fettsyror, speciellt omega-3 fettsyror, kan utlösa positiva effekter i ämnesomsättningen samt ge en frisk hud och glänsande päls GranataPets produkter är garanterat UTAN: Spannmål, presskött, köttsubstitut, benmjöl, proteinsubstitut som soja, konstgjorda färg- och smakämnen, K3, djurförsök. Produceras uteslutande i Tyskland och Österrike

Kattspö 3 i 1 - 45 cm / 3 hängen

Kattspö 3 i 1 - 45 cm / 3 hängen
Endast 30 kr

Med kattspöet 3 i 1 får du inga problem att snabbt locka fram jaktlusten hos din katt: Tre olika hängen med fjädrar, bast och tygband i glada färger att skifta mellan ingår, så katten har omväxlande byten att busa och jaga efter. Det ger din store jägare variation och nya utmaningar. Leksaken främjar kattens instinkter, koncentration och snabbhet på ett lekfullt sätt. Den 45 cm långa staven är bekväm att hålla i, och med hjälp av det elastiska gummibandet får du ''''fjäderbytena'''' att dansa och flyga retfullt framför kattens nos. Jättekul för alla kissar, och en lika enkel som effektiv leksak som både katt och kattägare glädjer sig åt under de gemensamma lekarna. Kattspö 3 i 1 i överblick: Tre olika hängen: För omväxling och ständigt nya utmaningar Enkel att använda, för stora jägare och busiga kissar Animerande: Färgglada band, naturliga fjädrar och bast lockar fram kattens jaktinstinkt Med ett elastiskt gummiband Färg: Stav: svart Snöre: svart Hänge: natur, neongrönt, beige/lila/grönt Material: Stav: plast Snöre: gummi Hängen: fjädrar,bast, tyg Mått: Stav: 45 cm Snöre: 45 cm Hänge: 12 ? 15 cm Notera: Som med alla andra leksaker bör du ha din katt inom synhåll när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om är trasig eller när en bit fattas, för att undvika att din katt skadar sig.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Kattleksaker och aktiveringsleksaker till din katt

En katt gillar att leka och aktivera sig, om det så är utomhus som inomhus. De vill klösa, jaga, smyga och är bra på att klura ut saker. Här på sidan hittar den mängder av kattleksaker. Från de billigaste till de dyrare aktiveringsleksakerna och aktiveringsspelen. Det finns till exempel kattvippor eller fjädervippor, gallerbollar, godisgömmor, aktiveringskaruseller, möss, kong och bollar. Här finns även produkter som kattlådor, kattströ, kattmat, kattgodis, klösträd, katthalsband och mycket annat.