Kattleksaker & aktiveringsleksaker

Kattleksaker billigt på nätet Här hittar du kattlådor, aktiveringsspel, kattströ, vattenfontäner, katthalsband och andra kattrelaterade produkter Aktivera din kisse med en kattleksak, klösmöbel, klösträd eller en godisgömma Ge din katt en ny och rolig aktiveringsleksak Enkelt och snabbt på nätet

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly - 3 st

KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly - 3 st
Endast 187 kr

Ett mycket roligt och utmanande tidsfördriv som aktiverar och stimulerar katter att leka i timmar: KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly liknar ett kattspö, med skillnaden att det kan böjas och bändas i en ände för att hängas upp på enklaste sätt. Leksaken kan fästas i olika höjder och nästan överallt i hemmet. I andra änden dinglar en söt trollslända med vingar och färgglada band - beredd att låta sig fångas. Katten måste sträcka på sig och hoppa för att komma åt att putta på den med tassen, trollsländan virvlar runt i luften och leken börjar om från början igen! Inuti figuren finns nordamerikansk KONG premium-kattmynta som sprider en lockande doft och ökar kattens leklust. Den färgglada leksaken är perfekt för självständiga lekar och håller katten på språng länge. Samtidigt stimuleras kattens naturliga instinkter att jaga, leka och röra på sig. KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly i överblick: Sysselsättningsleksak för katter Fungerar som ett kattspö: en färgglad trollslända som hänger i ett snöre uppmuntrar katten att leka Kan fästas närapå överallt: ena änden kan böjas och vridas och fästas vid t.ex. en stolsrygg eller andra möbler och ställen - du behöver inte hålla i spöet Motion: animerar katten att röra på sig, sträcka sig, hoppa, boxa med tassarna Med kattmynta: med KONG premium-kattmynta från Nordamerika, doften stimulerar katten att leka och sysselsätta sig med leksaken Färgglada band: intressanta för katten Långvarig sysselsättning: trollsländan gungar i gummibandet eller flyger runt och vrider sig i luften i oväntade banor när katten slår efter den, med en gott doftande fyllning av kattmynta Självständiga lekar: katten roar sig själv utan sällskap Tillfredsställer katters naturliga instinkter katten kan betrakta sitt byte, jaga, och fånga och leka med det Hög kvalitet: från märkestillverkaren KONG, känd för hållbara och smart utformade djurleksaker Färg: stav: rosa trollslända: blå Material: stav: ståltråd inuti mjuk PE (polyetylen) trollslända: 100 % polyester, kattmynta Mått: totala: ca 100 cm böjlig stav: L 65 x Ø 1,1 cm gummisnöre: ca L 18 cm trollslända (utan band): ca L 11 x H 10 cm Hänvisning: Katten bör alltid hållas under uppsikt när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att katten eventuellt skadar sig.

Petstages Quiet Glow 2-pack

Petstages Quiet Glow 2-pack
Endast 59 kr

Shhhh, väck inte matte! Quiet Glow 2-pack med mjuka bollar från Petstages är designade för tyst lek nattetid, men självlysande tryck på tyget som gör dem lockade i mörkret för din kattunge. Bollarna är ca 4 cm i diameter. Petstages tillverkar innovativa leksaker för kattungar och hundvalpar.

KONG Kickeroo Stix - 1 st

KONG Kickeroo Stix - 1 st
Endast 49 kr

KONG Kickeroo Stix utmanar katten till tvekamp: Leksaken har en längd som är perfekt att jaga, brottas och fightas med med baktassarna. Katten har alla möjligheter att leva ut sin naturliga jaktinstinkt, med fysisk träning och lek i ett. Det håller katten ung och vital! Rasselljudet som låter så fort leksaken rör på sig gör sitt för att katten inte ska kunna låta leksaken vara i fred. Det samma gäller för kattmyntan inuti leksaken - catnip av bästa kvalitet ökar leksakens attraktivitet och animerar katten att sysselsätta sig med den i timmar. KONG Kickeroo Stix är en fägglad leksak med tuffa tigerränder, naturligtvis i KONG's välkända, höga kvalitet. Kattleksaken KONG Kickeroo Stix i överblick: Animerande leksak för katter Stimulerar jakt- och leklusten: Speciellt utformad för att locka fram kattens naturliga instinkter Med premium-kattmynta: Nordamerikansk kattmynta inuti leksaken animerar katten att sysselsätta sig med leksaken Fjädrar och rasselljud ökar lusten att leka Som gjord för wrestling: Formen på Kickeroo Stix är inbjudande att brottas med och använda baktassarna att boxas med En hög sysselsättningsgrad: Katter leker länge och gärna med leksaken Förstklassigt tillverkad av leksaksspecialisten KONG - som alltid av toppkvalitet Färg: Finns i olika färgkombinationer. Färg kan ej väljas vid beställningen Material: Polyester, wellpapp, majsstärkelsepärlor, fjädrar, kattmynta Mått: Total längd: ca 35 cm Rör: Ø 3,3 cm Hänvisning: Som med alla leksaker bör katten vara i närheten när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om delar fattas eller om den är trasig, för att undvika att katten eventuellt skadar sig.

AFP Fairbanks Cat Sack

AFP Fairbanks Cat Sack
Endast 189 kr

Both crackling and soft! Your cat will be happily purr-plexed! Mysig och rolig lek- och myspåse till din katt. Extra supermjukt lurv från AFPs "Lamb"-serie och rassel inuti stoppningen som prasslar gör denna lekpåse lockande för din katt. Passar katter som gillar att krypa in och gömma sig för att ta en catnap eller för att lurpassa på sina leksaker. Vi rekommenderar att man klipper loss bollen i snöret och slänger bort snöret så att katten inte kan fastna i det! Blandade färger! Storlek: l 40 x b 48 x h 6 cm

Little Rascals Soft Ring Bug

Little Rascals Soft Ring Bug
Endast 59 kr

Mjuk plysch leksak med pip ljud, praslande vingar och bjällra. Storlek: 15cm x 21cm

Prasseltunnel Cruiser 136 cm

Prasseltunnel Cruiser 136 cm
Endast 359 kr

Prasseltunnel i tålig nylon, både för inom- och utomhusbruk. Tålig och extra lång prasseltunnel som passar både ensamkatten som gillar att smyga på husse och matte (och på sina leksaker), men även för flera katter som gärna leker och busar tillsammans. Cruiser är en extra lång tunnel som både passar inomhus eller t ex ute på gräsmattan där den både ger skugga och lek. Lätt att fälla ihop och stoppa undan i ett platt paket när den inte används. Blandade färger! Tunneln är tillverkad i nylon som lätt kan torkas av. Storlek: Ø 25 × 136 cm lång

Kattleksak Loppyboll 2-pack

Kattleksak Loppyboll 2-pack
Endast 29 kr

Som variation för katten som älskar bollar! Dessa tre spännande skramlande bollar klädda i färgglatt så kallat loppytyg blir mycket troligt en succé hos katten som gillar vilda bolljakter över golvet. De små nopporna i tyget gör även bollarna lätta för katten att bita tag i och bära iväg till hemliga gömställen. Diameter: 4cm Obs: 2 bollar per förp i blandade färger!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Kattleksaker och aktiveringsleksaker till din katt

En katt gillar att leka och aktivera sig, om det så är utomhus som inomhus. De vill klösa, jaga, smyga och är bra på att klura ut saker. Här på sidan hittar den mängder av kattleksaker. Från de billigaste till de dyrare aktiveringsleksakerna och aktiveringsspelen. Det finns till exempel kattvippor eller fjädervippor, gallerbollar, godisgömmor, aktiveringskaruseller, möss, kong och bollar. Här finns även produkter som kattlådor, kattströ, kattmat, kattgodis, klösträd, katthalsband och mycket annat.